سه جرم سیاره ای زهره، کیوان و مشتری تا پایان خردادماه در آسمان شامگاهی حضور دارند و رصدگران می توانند با ابزار رصدی به رصد این اجرام بپردازند.
به گزارش خبرنگار مهر، سه جرم سیاره ای زهره، کیوان و مشتری به صورت اجرام نورانی مهمان آسمان شامگاهی خرداد ماه هستند.
سیاره زهره، صورت فلکی ثور را در مسیر دایره البروج طی می کند و تا اواخر خرداد ماه مهمان این صورت فلکی است. این سیاره در ارتفاع پایین، نیم ساعت قبل از طلوع خورشید در مشرق دیده می شود. این جرم آسمانی در طول روز به دلیل نور زیاد خورشید قابل مشاهده نیست.
کمی بعد از غروب خورشید می توان سیاره زحل (کیوان) را در ارتفاع مناسب از قسمت جنوب آسمان مشاهده کرد. این سیاره در صورت فلکی سنبله قرار دارد و مسیر دایره البروج را به آرامی طی می کند و تا اواخرخرداد ماه در این صورت فلکی قرار دارد.
این شبها بهترین زمان، برای رصد این سیاره زیبای منظومه شمسی است. این روزها زحل از افق شرقی آسمان طلوع می کند.
سیاره مشتری نیز که از اوایل خرداد ماه مهمان آسمان صبحگاهی شده است که به علت نزدیکی این سیاره به خورشید، رویت آن در شب ممکن نخواهد بود.
ولی اگر کمی قبل از طلوع خورشید در ارتفاع پایین نگاهی به قسمت شرقی آسمان انداخته شود می توان این جرم نورانی را که صورت فلکی ثور را در مسیر دایره البروج طی می کند، مشاهده کرد.
سیاره مشتری به عنوان بزرگترین سیاره منظومه شمسی تا اواخر خرداد ماه در صورت فلکی ثور باقی می ماند. علاقه مندان به رصد این سیاره نورانی نیاز به ابزارهای رصد مناسب دارند.